Увага! З 25 жовтня по 15 листопада студенти 3-4 курсів бакалаврату навчатимуться дистанційно

24 жовтня 2021 року
У зв’язку із посиленням карантинних обмежень, необхідності повного дотримання вимог чинного законодавства в умовах карантину та для забезпечення якісної організації освітнього процесу в НУБіП України у 1 семестрі 2021-2022 навчального року за рекомендацією розширеного засідання Оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на Covid-19 та упередження розповсюдження коронавірусної інфекції ректоратом прийнято рішення внести зміни до графіка освітнього процесу.

З 25 жовтня по 15 листопада 2021 року в дистанційний формат навчання переводяться студенти 2СТ та 3-4 курсів підготовки фахівців ОС «Бакалавр»  денної форми.

Студенти магістратури 2 року денної форми продовжують навчання в очному форматі.

Посилання на дистанційні заняття для студентів ННІ ЕАЕ наведено на сторінці "Розклад занять".

Індивідуальні очні консультації науково-педагогічними працівниками ННІ проводяться щочетверга з 14:00 до 16:00 в аудиторіях закріплених за кафедрами.
 
Студентам, які проживають в гуртожитках, з метою уникнення скупчень, унеможливлення утворення осередків масових захворювань рекомендовано на період дистанційного навчання залишити кімнати та виїхати в місце постійного проживання до початку дистанційного навчання.
Рішення про формат навчального процесу після 15 листопада буде прийняте напередодні з урахуванням епідеміологічної ситуації в Україні та Києві.
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook