Разом ми сила: дружнє прибирання у кампусі!

23 жовтня 2021 року

          Директор студентського містечка НУБіП України Сергій Стецюк у круговороті надважливих справ, які стосуються добробуту наших студентів, не випускає з поля зору дрібні питання. Так, кожного четверга у студентському кампусі з метою поліпшення санітарного та естетичного стану території гуртожитку проводиться «Чистий четвер», вчорашній не став винятком.

        У кожному гуртожитку проводилось упорядкування прилеглої території, активно проходило прибирання місць загального користування, коридорів, блоків, мили кухонні плити, тощо. Кожен мешканець проводив генеральне прибирання у своїй кімнаті, мили вікна, двері, витрушували покривала та килими.
        Погода також сприяла, завідувачі гуртожитків разом із студентською радою та мешканцями спільними силами, згуртовано гребли осіннє листя, підмітали доріжки, провели заходи з благоустрою зон відпочинку.
         Приємно бачити, що студенти активно долучилися до прибирання, вносили свої пропозиції та найголовніше розуміли всю важливість таких заходів. Все для студентів та для їх комфорту – ось девіз нашого Університету, а спільно із студентством досягати поставлених цілей буде набагато простіше. Разом нас багато, разом ми сила. Лише спільними зусиллями ми зможемо забезпечити гідне життя в гуртожитках та на прилеглій території!
          Дякуємо студентству за їх не байдужість, активну і дружню роботу з благоустрою студентського містечка.
 
Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook