Розширене засідання ректорату

26 жовтня 2021, 9:00
Корпус №3, ауд. 309

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про початок опалювального сезону. Доповідають проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, головний механік Виштак Петро Михайлович.
  2. Аналіз витрат енергоресурсів за вересень 2021 р. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.
  3. Про результати першого етапу конкурсного відбору наукових проєктів. Доповідає проректор з наукової та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович.
  4. Про хід дистанційного навчання в умовах пандемії. Доповідають начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович, директори ННІ, декани факультетів.
  5. Про зміни у викладанні та змісті робочих програм у зв’язку з введенням ЄВІ з іноземної мови. Доповідають декан гуманітарно-педагогічного факультету Савицька Інна Миколаївна, завідувач кафедри іноземної філології і перекладу Амеліна Світлана Миколаївна.
  6. Про анкетування старост академічних груп 3-4 курсів щодо поліпшення освітнього процесу в університеті. Доповідає начальник навчального відділу Рудик Ярослав Михайлович.
  7. Про врахування особливостей вступної кампанії 2022 року під час проведення профорієнтаційної роботи. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович.
  8. Про набір слухачів на консультаційно-підготовчі курси 2021-2022 н.р. Доповідають: заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна, декан факультету землевпорядкування Євсюков Тарас Олексійович, декан факультету конструювання та дизайну Ружило Зиновій Володимирович, декан факультету аграрного менеджменту Остапчук Анатолій Дмитрович, декан механіко-технологічного факультету Братішко Вячеслав Вячеславович.
  9. Про план заходів на листопад 2021 р. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  10. Різне.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook