Вітаємо з Днем народження Ларису Вацлавівну БАЛЬ-ПРИЛИПКО!

19 жовтня 2021 року

 

Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає з Днем народження декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктора технічних наук, професора, академіка Академії наук вищої освіти України

 

Ларису Вацлавівну БАЛЬ-ПРИЛИПКО!

 

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Нехай Ваше життя буде світлим та радісним, як це славне свято і роки будуть багаті на квітуче здоров’я, людську повагу, а дружні привітання додадуть життєвого оптимізму у скарбничку Вашої душі!

Серед Ваших чеснот вражає поміркованість, діловий хист, далекоглядність та прозорливість керівника. Ви чітко бачите перспективи факультету, накреслюєте стрижневу лінію їх досягнення, визначаєте шляхи і методи реалізації намічених планів, організовуєте роботу колективу на кінцевий результат.

Заслужена повага, якою Ви користуєтеся серед колег, науковців та громадськості – це свідчення того, що Ви є висококваліфікованим фахівцем і порядною людиною, яка любить свою справу. Тож хай доля приносить удачу у всьому, дарує Вам многіїї і благії літа!

Зі святом!

 

З повагою,
ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook