Ректорат: навчаємося, вакцинуємося, будуємось

18 жовтня 2021 року
     18 жовтня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

     У зв’язку із загостренням пандемії протягом тижня буде прийнято рішення щодо можливих змін в графіку навчального процесу, переходу старшокурсників на дистанційне навчання. Окрім того, як наголосив начальник юридичного відділу Андрій Бова з 8 листопада вступає в дію норма про можливість відсторонення працівників закладів вищої освіти, які не мають щеплення від коронавірусної хвороби COVID-19, без збереження заробітної плати. Принагідно нагадуємо, що кожного тижня двічі-тричі на базі університету організовується вакцинація для науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на епідеміологічній ситуації, акредитації освітньо-наукових програм.

    Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на підготовці до засідань ректорату та вченої ради університету, перевірці Держархіву.

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк проінформував про подання проектів наукових досліджень для участі в оголошених конкурсах на загальну суму понад 12 мільйонів гривень, ще на 4 мільйони – будуть подані невдовзі. У навчально-дослідних господарствах добігають кінця польові роботи.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на участі університету в рейтинзі GreenMetrics, завершенні узгодження інвентаризації земель та проінформував про стан закупівель і оголошені тендери.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинарук доповів про перебіг навчального процесу, залучення слухачів підготовчого відділення та акредитацію освітньо-професійних програм.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про монтаж відливних систем на гуртожитку №8, роботи на спортивному комплексі, плани з асфальтування території тощо.

  

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – сформувати план закупівель лабораторного обладнання на 2022 рік. Валерію Іщенку – підготувати аналіз і нараду з реалізації програми енергоефективності, посилити заходи з пожежної безпеки, внести пропозиції з початку опалювального сезону. Вадиму Ткачуку – розробити прогноз щодо витрат на енергоносії. Вадиму Кондратюку – підготувати наказ за результатами наради з редакторами наукових журналів, завершити польові роботи в навчально-дослідних господарствах, провести необхідні роботи з організації зимівлі тварин.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook