Втілення набутих теоретичних знань на практиці

12 жовтня 2021, 17:35
Київ

   На вимогу керівництва університету з метою реалізації проекту Президента України «Зелена країна», поліпшення навколишнього середовища, озеленення території Національного університету біоресурсів і природокористування України 8 жовтня 2021 р. відбулися заходи з висаджування дерев та кущів та догляду за насадженнями на території вузу.
   До робіт з формування та догляду за насадженнями були залучені представники структурних підрозділів НУБіП України, під керівництвом консультантів з озеленення від ННІ лісового і садово-паркового господарства.
   Заходи, що передували формуванню насаджень, полягали в обстеженні територій та рослин, встановленні їх загального стану, визначенні необхідних операцій з догляду та об’ємів посадкових робіт.
   Успішність акції знаменувалась тісною співпрацею викладачів, студентів, курівництва вузу та кураторів. Принагідно, в допомогу кураторам з озеленення щодо догляду за насадженнями долучились випускники, студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства, що наразі навчаються та ті, що одночасно поєднують навчання з роботою за фахом, як то у відділі благоустрою та озеленення НУБіП України – Дмитро Власенко, Юлія Гусак й інші. Так, були сформовані різні типи посадок на території університету, здійснено догляд за рослинами (підживлення, обрізка) та газонним покриттям.
   Наставники магістрів 2 р.н., що навчаються за освітніми програмами кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну «Ландшафтна архітектура» та «Ландшафтне будівництво», д.б.н., проф. Колесніченко О.В. та доц. к.с.-г.н., Суханова О.А.

  

  

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook