Колаборація кафедри цивільного та господарського права з кафедрою інтелектуальної власності та приватного права КПІ ім. Ігоря Сікорського

8 жовтня 2021 року

Право і справедливість полягають у тому,

щоб кожний мав і робив своє так,

аби ніхто не мав чужого і не позбавлявся свого.

 Конфуцій

 

 

Співпраця у освітній та науковій сфері є одним із головних напрямків діяльності будь-якого колективу. Тривалий час маємо продуктивні та корисні взаємовідносини із Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» в особі науково-педагогічних працівників кафедри інтелектуальної власності та приватного права факультету соціології і права.

В день професійного свята всіх служителів Закону – День юриста в Україні, свята людей, які своїм словом і ділом мають стверджувати недоторканість конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів; на чолі із завідувачем кафедри Олексієм Піддубним представники кафедри цивільного та господарського права юридичного факультету (Олександр Світличний, Лілія Панькова, Інна Горіславська та Юлія Канарик) взяли участь у Круглому столі з міжнародною участю «Захист прав людини в умовах суспільних трансформацій», що відбувся на кафедрі інтелектуальної власності та приватного права факультету соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського. 

 

 

  

            доцент кафедри цивільного

та господарського права

Інна Горіславська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook