Немішаївський фаховий коледж підтримує акцію «Зелена країна»

9 жовтня 2021 року
     Студенти та викладачі Немішаївського фахового коледжу перейняли естафету від НУБіП України і долучилися до загальнодержавної екологічної акції по озелененню країни.

     Відповідно до Наказу ректора НУБіП України С.М. Ніколаєнка №1040 від 04.10.2021 р. Про підтримку проекту Президента України «Зелена країна», з метою поліпшення навколишнього середовища та озеленення території, 08 жовтня 2021 року колектив коледжу на чолі з директором В.І. Альохіним дружно вийшов на акцію по висаджуванню дерев.
     Дотримуватися технології висаджування порадами допомагав директор ДП «Клавдіївське лісове господарство» А.О. Сікорський, за сприяння якого і надано було посадковий матеріал. Було висаджено 80 дубів червонолистих і 70 саджанців сосни.

    Посаджене дерево – це не тільки подарунок планеті та кисень для людей, а й символ росту, розквіту та, врешті, плодів. У посадці дерев є щось глибоко символічне. Це сприяння розвитку, процвітанню та підтримка нового життя. І чим більше дерев тим краще. Східна мудрість говорить, що кожен, хто посадить дерево – буде цілий рік щасливим.
     Тож сподіваємося, що попереду і на НУБіП України як на флагмана, і на Немішаївський фаховий коледж та всі відокремлені структурні підрозділи НУБіП чекають щасливі роки процвітання та розквіту!

Олена Кищук,
соціальний педагог

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook