Розширене засідання оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на Covid-19 та упередження розповсюдження коронавірусної інфекції

2 жовтня 2021 року
     01 жовтня 2021 року відбулося розширене засідання оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на Covid-19 та упередження розповсюдження коронавірусної інфекції під головуванням Сергія Кваші – проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку. На засідання були запрошені заступники директорів ННІ та деканів факультетів з виховної роботи, відповідальні за вакцинацію структурних підрозділів деканатів факультетів та директоратів інститутів.
 
 

       Порядок денний передбачав розгляд ключових питань, які турбують ректорат, НПП та працівників університету:
       - виклики для діяльності університету у «жовтому» рівні епідемічної небезпеки;
       - стан вакцинації НПП, студентів, аспірантів, працівників;
       - аналітика захворюваності НПП, студентів, аспірантів, працівників.
     Сергій Кваша зосередив увагу членів засідання на необхідності дотримання усіх приписів та вимог, викладених у постановах Головного державного санітарного лікаря України від 25.08.2021 р. №8, від 06.09.2021 р. №10, постановах КМУ від 23.05.2001 р. №559, від 29.06.2021 р. №677, від 09.12.2020 р. №1236.

      Геннадій Ржевський, директор ННЦ ВР і СР, доповів про стан вакцинації НПП, студентів, аспірантів, працівників, його кількісні та якісні показники.   
      Завдяки командній відповідальній роботі в університеті вакциновано 80% викладачів, головна мета діяльності оперативного штабу, це створення колективного іммунітету, забезпечення безпечних умов всіх учасників освітнього процесу!
       Штабом розпочато роботу по вакцинації студентів віком від 18 років, вже вакциновано майже 200 студентів. За оцінкою Державної служби оцінки якості освіти України наш університет віднесено до середнього ступеня рівня ризику  (25%) від впровадження господарської діяльності в сфері вищої освіти в умовах пандемії Covid 19. Перглянути ступінь ризику суб`єктів господарювання можна натиснувши посилання тут: sites/default/files/u279/stupeni-riziku-vishha-osvita-2021-1.pdf
 
 
         Геннадій Миколайович довів учасникам розширеного засідання оперативного штабу рекомендації щодо попередженння розповсюдження коронавірусної інфекції Covid 19. Наголосив на важливості превентивної інформаційної виховної роботи з всіми категоріями учасників навчального процесу. 
       Наголосив на важливості вакцинації і ії перевагах! Вакцинація дає можливість власному організму сформувати відповідну іммунну реакцію в разі проникнення вірусу Covid 19, і протікання захворювання проходить не в важкій формі. За нами вибір, рятувати власне життя, чи полягатись, на авось пронисе! Це легковажне міркування! Ректорат і штаб створили разом з адміністрацією КНП "Консультативно-діагностичний центр" Голосіївського р-ну м. Києва всі умови для проходження вакцинації. 
        Сергій Миколайович наголосив на систематичній роботі по узагальненню списків всіх охочих викладачів та студентів пройти вакцинацію і ії вчасній подачі для узагальнення і планування вакцинації.
    Підсумком засідання оперативного штабу НУБіП України з профілактики захворювань на Covid-19 та упередження розповсюдження коронавірусної інфекції стало напрацювання векторів роботи членів штабу та заступників директорів ННІ та деканів факультетів з виховної роботи, що дозволить провадити освітню діяльність університету без ризиків для учасників освітнього процесу.
 
 
Нагадуємо Вам, що підтвердження вакцинації необхідно отримати у сімейного лікаря сертифікат вакцинації. 
Рекомендації як роздрукувати міжнародний сертифікат з ДІЇ!
За посиланням відеоінструкція, як у кілька кроків згенерувати сертифікат на порталі - bit.ly/2ZssdrM
Переваги вакцинації! 
Нагадуємо Вам основні вимоги щодо захисту від нових штамів Covid 19!!!
 

Ваше здоров`я - в ваших руках! Вибір за вами!

Вакцинуйтесь, це ваш шанс - завдяки вашому вірному рішенню,

побачити коли закінчится пандемія на Covid 19!!! 

 

Геннадій Ржевський,
член оперативного штабу НУБіП України,
директор ННЦ ВР і СР

Сергій Михнюк,
член оперативного штабу НУБіП України,
начальник відділу ВР та СС

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook