LISDEREVMASH 2021: майданчик для зустрічі фахівців деревообробної та лісової галузі

28 вересня 2021 року
Міжнародний виставковий центр

   28 вересня на території МВЦ розпочала свою роботу 20-та Міжнародна виставка технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH 2021. 

    Директор ННІ Лісового та садово-паркового господарства Петро Лакида, голова Товариства лісівників України Юрій Марчук, президент асоціації «Меблідеревпром» Юрій Медведєв прийняли участь у офіційному відкритті виставки, адже саме наш університет є провідним вузом з підготовки кадрів для лісової та деревообробної промисловості. Разом з організатором виставки Ігорем Мельником була перерізана червона стрічка і виставка розпачала свою роботу.

   Вже багато років за ініціативи організаторів виставки НУБіП України кафедра технологій та дизайну виробів з деревини представляє свої навчальні та наукові здобутки. На кожній виставці на протязі цілого тижня викладачі та студенти кафедри працюють на стенді та приймають участь у заходах виставки.

Ми щиро дякуємо за фінансову та організаційну підтримку заходу організаторам виставки Ігорю Мельнику, Ользі Кулініч та Інні Лозовій !

 

Виставка продовжує свою роботу і кафедра технологій та дизайну виробів з деревини запрошує на свій стенд!

 

О. Баранова
ст. викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
Ю. Лакида
доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook