Новітні методики – у освітній процес спеціальностей транспортно-технологічного спрямування

1 жовтня 2021 року
     Кафедра транспортних технологій та засобів постійно підвищує якість надання освітніх послуг та впроваджує сучасні методи у освітній процес спеціальностей транспортно-технологічного спрямування. Творча група офіційного сайту університету завітала на лекцію професора В’ячеслава Мацюка, який у межах вивчення дисципліни «Основи теорії транспортних процесів і систем» ділиться зі студентами своїм багаторічним професійним досвідом із використання сучасних та високоефективних інструментів комп’ютерної симуляції, зокрема AnyLogic. Сьогодні його слухачами були третьокурсники, які опановують спеціальність «Транспортні технології».

     — У середі розробки AnyLogic проводяться дослідження та вивчаються транспортні технології на різних видах транспорту та екологічні аспекти його діяльності, мультимодальна логістика та ланцюги постачання зернових, тарно-штучних, швидкопсувних вантажів, дистрибутивна та fresh-логістика, надійність та безпека транспортних систем, – говорить він.
     Більш детально це відпрацьовується у гуртку студентського наукового товариства «Моделювання транспортних процесів і систем», студенти якого постійно беруть участь у міжнародних та Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт з транспортних технологій. Молодь навчається самостійно розробляти імітаційні моделі більш складних та великих транспортних систем, досліджує їхню ефективність та оптимізує параметри. Вивчається робота логістичних терміналів, транспортних вузлів, глобальних ланцюгів постачання та мультимодальних перевезень.

     — Розроблені моделі та вміння ми зможемо використовувати надалі при написанні кваліфікаційних робіт бакалаврів, магістрів, PhD, – говорить заступник старости академгрупи Микола Нанесукай.

Валентин Обрамбальський
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook