Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту: беремо участь в організації Днів відкритих дверей

1 жовтня 2021 року

 Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту долучилася до організації Дня відкритих дверей в НУБіП України та на факультеті аграрного менеджменту.

Разом з класними керівниками були запрошені та були присутні на заходах учні шкіл № 166 (класний керівник – Лілія Лубенко) та № 121 (класний керівник – Олена Давиденко) Солом’янського району міста Києва. Окрім того, захід відвідали випускники технічного ліцею НТУ КПІ і школи «Оптима», які багато чули про переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України та вирішили особисто в цьому переконатися.

Уже з самого ранку збирались класи біля десятого корпусу університету, щоб встигнути перед початком запланованих заходів здійснити прогулянку ошатною територією кампусу, відвідати ботанічний сад. Потрібно сказати, що погода була сприятливою, а абітурієнти перебували в очікуванні нових вражень.

  

Відповідно до графіку, майбутні студенти факультету аграрного менеджменту прибули на стадіон, щоб послухати виступ ректора НУБіП України, академіка Станіслава Ніколаєнка, відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського та інших поважних учасників заходу. Після цього всі учні були запрошені в корпус, щоб ознайомитися з презентацією декана Анатолія Остапчука про факультет аграрного менеджменту та особисто задати всі питання, які їх турбують перед вступом до НУБіП України.

Задоволені та сповнені приємних емоцій, покидали випускники шкіл стіни НУБіП України, щоб уже скоро повернутися сюди в статусі студентів.


Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook