Студенти факультету долучаються до проведення профорієнтаційної роботи

30 вересня 2021, 16:00

Вибір професії – це певний етап у становленні особистості, який визначається попереднім розвитком і є результатом цього розвитку, з одного боку, і основою для подальшої професійної самореалізації, яка передбачає вдосконалення професійної майстерності, професійний ріст – з іншого.
Чим гіршими, порівняно з передбачуваними, виявляються умови професійної підготовки, тим менше шансів на те, що студент у майбутньому стане цілеспрямованим та сумлінним працівником.
Саме тому у середу, 29 вересня, студенти 1 курсу скороченого терміну навчання Руснак Микола та Маник Валентина під кураторством заступника декана Сергія Деркача провели профорієнтаційну роботу серед студентів Кіцманського фахового коледжу ветеринарної медицини. Студенти коледжу мали чудову змогу ознайомитись зі славетною історією та структурою нашого факультету, діяльністю кафедр та активом студентського життя.



Завдяки інформаційній презентації було звернуто увагу на практичну та наукову підготовку студентів на базі клініки «Ветмедсервіс». Також було підкреслено, що абітурієнти факультету ветеринарної медицини вступають на освітній ступінь «Магістр», а потім мають можливість продовжити навчання в аспірантурі та докторантурі.


Дякуємо адміністрації коледжу за співпрацю, а майбутнім абітурієнтам бажаємо успіхів під час здачі екзаменів та чекаємо їх серед студентства нашого факультету!

Красновид Ольга, студентка 5 курсу


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook