Ректорат: відкриваємо двері для вступників 2022 року та продовжуємо навчання в змішаному форматі

28 вересня 2021 року
     27 вересня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності, якості навчального і наукового процесів в умовах жовтої зони карантину. Цього тижня відбудеться ряд важливих заходів – розширене засідання ректорату, вченої ради, день відкритих дверей для випускників шкіл столиці та Київської області. Також за ініціативою ректорату і профспілкової організації прийнято рішення провести черговий етап конференції трудового колективу задля унормування Статуту університету відповідно до нових норм законодавства.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про стан вакцинації науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів, завваживши, що цього тижня пройде чергова хвиля щеплень, організована у співпраці з районним центром вакцинації. Окрім цього триває додатковий набір до аспірантури, акредитація освітньо-наукових програм.

  

     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський доповів про успішне проходження спеціальної сесії ЄВІ майже 300 вступниками, з яких 105 претендують на місця державного замовлення, а отже ми чекаємо поповнення контингенту магістрів.

  

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на перебігу осінніх польових робіт в навчально-дослідних господарствах університету, отриманні частини коштів – базового фінансування наукових досліджень.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про підготовку пакету документів щодо отримання ліцензії та відкриття філії університету в Китаї. На першому етапі там навчатимуть студентів на факультеті ветеринарної медицини. Згодом заплановане відкриття ще двох – грунтознавства і тваринництва.

  

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтно-будівельних робіт на спортивному корпусі, Алеї слави, гуртожитках 8 та 10.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук зупинився на якості освітнього процесу. Другий тиждень триває очне навчання для студентів 3-4 курсу та 2 курсу магістратури. Паралельно студенти інших курсів навчаються дистанційно. Постійно здійснюється моніторинг за відвідуваністю, як з боку деканатів, так і навчального відділу. Підготовче відділення здійснює набір слухачів на підготовчі курси і цей процес максимально інтенсифікується.

  

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – контролювати санітарно-епідеміологічну ситуацію, організовано провести День відкритих дверей, зустріч ректора зі старостами академічних груп 3-4 курсів. Оксані Барановській – забезпечити проведення засідань ректорату та вченої ради, конференції трудового колективу. Василю Шинкаруку – супроводження, моніторинг і організація освітнього процесу як в дистанційні формі, так і очно, запланувати нараду з керівниками відокремлених підрозділів. Вадиму Кондратюку – збирання врожаю в навчально-дослідних господарствах, нарада з їхніми керівниками щодо результатів діяльності та перспектив розвитку. Вадиму Ткачуку спільно з планово-економічним відділом та бухгалтерською службою внести пропозиції щодо формульного розподілу коштів в 2022 році. Валерію Іщенку – розробити проект плану ремонтно-будівельних робіт на 2022 рік.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook