Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування
Програма конференції
Реєстрація учасників: 10:30-11:00
11:00 – 11:10 Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Дученко Ю.М., директора виставки Баталова О.
11:10 – 15:00 ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ
1. Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування – доповідач: Бутько Інна Сергіївна, лікар-дієтолог, гастроентеролог, член Асоціації дієтологів України
2. Конструктор здорових хлібів – доповідач: Павліна Світлана, керівник відділу маркетингу ДП «Зееландія».
3. Фокус бренду: сучасний споживач хлібобулочних виробів Випічка в закладах ресторанного господарства: вітчизняний та міжнародний досвід вирішення проблем бізнесу та впровадження здоров’язберігаючих технологій – доповідач: д.т.н., доц. Лебеденко Тетяна Євгенівна., зав. кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій; здобувач Дубкова Т.П., технолог «Навчального ресторану «112»
4. Хлібні вироби, збагачені рослинним білком – доповідач: Махинько Валерій Миколайович, доктор технічних наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ)
5. Споживчі переваги хлібобулочних виробів і їх роль у забезпеченні харчових потреб людини – доповідач: Антюшко Дмитро Петрович, канд. техн. наук, доцент, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету
6. Healthy Lifestyle 2.0: Тренди здорового харчування – доповідач: Анастасія Міщенко, директор з маркетингу ТОВ «ЕЙЧДІ –ГРУП»
7. Проблеми пліснявіння хлібобулочних виробів – доповідач: Волощук Наталія Михайлівна, доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна НУБіП України
8. Сучасне лабораторне обладнання – безпека та запорука якості харчових продуктів – доповідач: Марина Ромащенко, менеджер з продажу ТОВ «Вента Лаб»
9. Дослідження якості та безпечності хлібобулочних виробів, як складова відповідності вимогам споживачів – доповідач: Слива Юлія Володимирівна, заступник директора з наукової роботи УЛЯБП АПК НУБіП України