Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування

27 вересня 2021 року

Програма конференції

Реєстрація учасників: 10:30-11:00

11:00 – 11:10 Вітальне слово від Президента Всеукраїнської асоціації пекарів Дученко Ю.М.,  директора виставки Баталова О.

11:10 – 15:00  ВИСТУПИ УЧАСНИКІВ

1. Роль хлібобулочних виробів в аспекті здорового харчування – доповідач:  Бутько Інна Сергіївна, лікар-дієтолог, гастроентеролог, член Асоціації дієтологів України 

2. Конструктор здорових хлібів – доповідач: Павліна Світлана, керівник відділу маркетингу ДП «Зееландія».

3. Фокус бренду: сучасний споживач хлібобулочних виробів Випічка в закладах ресторанного господарства: вітчизняний та міжнародний досвід вирішення проблем бізнесу та впровадження здоров’язберігаючих технологій – доповідач: д.т.н., доц. Лебеденко Тетяна Євгенівна., зав. кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій; здобувач  Дубкова Т.П., технолог «Навчального ресторану  «112»

4. Хлібні вироби, збагачені рослинним білком – доповідач:  Махинько Валерій Миколайович, доктор технічних наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів НУХТ)

5. Споживчі переваги хлібобулочних виробів і їх роль у забезпеченні харчових потреб людини – доповідач: Антюшко Дмитро Петрович, канд. техн. наук, доцент, доцент кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету

6. Healthy Lifestyle 2.0: Тренди здорового харчування – доповідач: Анастасія Міщенко, директор з маркетингу ТОВ «ЕЙЧДІ –ГРУП»

7. Проблеми пліснявіння хлібобулочних виробів – доповідач:  Волощук Наталія Михайлівна, доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна НУБіП України

8. Сучасне лабораторне обладнання – безпека та запорука якості харчових продуктів – доповідач: Марина Ромащенко, менеджер з продажу ТОВ «Вента Лаб»

9. Дослідження якості та безпечності хлібобулочних виробів, як складова відповідності вимогам споживачів – доповідач: Слива Юлія Володимирівна, заступник директора з наукової роботи УЛЯБП АПК НУБіП України

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook