Співробітники навчально-наукової лабораторії біоекономіки НУБіП України прийняли участь в онлайн Воркшопі «Результати проєкту BIOPLAT-EU: Майданчик 2 – Київська та Чернігівська області»

27 вересня 2021 року
     Співробітники навчально-наукової лабораторії біоекономіки НУБіП України 24 вересня 2021 року прийняли участь в онлайн Воркшопі «Результати проєкту BIOPLAT-EU: Майданчик 2 – Київська та Чернігівська області», організаторами якого були Науково-технічний центр «Біомаса» та проєкт BIOPLAT-EU “Сприяння сталому використанню малопродуктивних земель для біоенергетики через веб-платформу для Європи”.

   Мета онлайн зустрічі: Проінформувати про результати проекту BIOPLAT-EU та представити WebGIS інструмент для оцінки сталості біоенергетичних проектів на незадіяних землях.

    На зустріч були запрошені представники органів влади, землевласники, інвестори, політики, фінансові установи, підприємці, науковці та ін.
   Відкриття Воркшопу та ознайомлення зі спікерами даного заходу представила модератор Тетяна Желєзна, член Експертної Ради Біоенергетичної асоціації України. З привітальним словом виступив Олег Крапивний, заступник директора департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА. Олександра Трибой, НТЦ «Біомаса», представила проєкт BIOPLAT-EU. З цікавими доповідями виступили Тетяна Желєзна, член Експертної Ради Біоенергетичної асоціації України «Стан та перспективи розвитку біоенергетики в Україні». Олександра Трибой, НТЦ «Біомаса», презентувала результати проєкту BIOPLAT-EU для Майданчику 2 у Київській та Чернігівській областях. Ольга Гайдай, НТЦ «Біомаса», виступила з доповіддю «Як користуватися WebGIS інструментом оцінки сталості для біоенергетичних проєктів на незадіяних землях на онлайн платформі проекту BIOPLAT-EU». Також відбулось обговорення зі стейкхолдерами WebGIS інструменту оцінки сталості для біоенергетичних проєктів на незадіяних землях Майданчику 2 у Київській та Чернігівській областях.

Інна Гуща,
доцент кафедри економічної теорії 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook