Студенти-механіки взяли участь у презентації нової книги Олександра Мороза

26 вересня 2021 року
    23 вересня у книгарні «Буква» відбулася презентація нової книги Олександра Мороза, ексголови Верховної Ради України, українського політика і громадського діяча, випускника механіко-технологічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Представлена книга «У «червоному» відділенні»: COVID, політика, життя» висвітлює проблему пандемії, яка деформує суспільне життя, загрожує життю конкретної людини. Книга змушує автора в думках повертатись до важливих моментів минулого, відверто оцінювати власне місце в ньому, аналізувати обставини, вчинки, їх наслідки.

     В презентації нової книги Олександра Мороза серед чисельних присутніх взяли участь і студенти старших курсів механіко-технологічного факультету. Представлення книги викликало жваву дискусію про проблеми розвитку українського громадянського суспільства та державних інституцій, про місце та відповідальність людини і громадянина, про майбутнє України.
     Обмін думками між Олександром Морозом та студентами-механіками продовжувався й після завершення презентації, спілкування відбувалося у форматі довірливої бесіди, «як механік із механіком». Кожен зміг висловити свої думки та погляди на шляхи розв’язання означених проблем, кожен був почутий та отримав відповідь.

     Після завершення зустрічі окрім незабутнього досвіду кожен отримав у подарунок примірник книги з автографом Олександра Мороза.


Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook