Профорієнтаційна робота у Васильківському академічному ліцеї «Успіх»

20 вересня 2021 року

 На сьогоднішній день перед кожним учнем постає вибір майбутньої професії. Більшість учнів не знають, яку професію вони хочуть здобути і який для цього заклад вищої освіти краще обрати. Щоб допомогти  їм визначитися з вибором, завдяки якому вони зможуть реалізувати свій потенціал і стати кваліфікованими  фахівцями, завідувачем кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Балановською Тетяною Іванівною та доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Гавриш Оксаною Миколаївною була проведена профорієнтаційна робота серед учнів Васильківського академічного ліцею «Успіх» Васильківської міської ради Київської області.

Учням була надана розширена інформація про Національний університет біоресурсів і природокористування України, оголошено перелік спеціальностей та можливості подальшого працевлаштування. Особливий інтерес у ліцеїстів викликала інформація про навчання на факультеті аграрного менеджменту.
  
Завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська проінформувала ліцеїстів про переваги організації навчального процесу в університеті загалом і на кафедрі зокрема, як в умовах звичайного аудиторного навчання, так і дистанційної роботи. Жодна лекція не проходить без презентаційного супроводу (аудиторії обладнані сучасною технікою), а в умовах карантинних обмежень дуже важливим для всіх учасників освітнього процесу є забезпеченість всіх дисциплін електронними навчальними курсами, де студенти можуть отримувати і виконувати завдання, знайомитись з лекціями, додатковими джерелами інформації, переглядати і слухати відео та аудіо матеріали з дисципліни.
 
 
Оксана Гавриш розкрила детальні умови вступу на спеціальність «Менеджмент», навела перелік конкурсних предметів, прохідні бали з дисциплін та інші деталі.  
Також під час зустрічі викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського запросили ліцеїстів відвідати університет 29 вересня на День відкритих дверей.
 
  
На запитання ліцеїстів Тетяною Балановською та Оксаною Гавриш було надано розгорнуті відповіді. Зацікавило ліцеїстів те, що під час навчання вони матимуть можливість отримати подвійні дипломи, поспілкуватися з фахівцями провідних українських та закордонних підприємств, установ, організацій. Також привернули їхню увагу методи навчання, які дозволять їм отримати якісну вищу освіту.

Висловлюємо подяку директору Васильківського академічного ліцею «Успіх» Валентині Олексіївні Сережко та заступнику директора з виховної роботи Наталії Михайлівні Іващенко за організацію зустрічі з ліцеїстами та теплий прийом!

 

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook