Секційне засідання міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України»

23 вересня 2021 року
03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 12в (НУБіП України, корп. 7)

23 вересня 2021 року о 15.30 після пленарного засідання почалося секційне засідання міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Сучасні проблеми та перспективи розвитку машинобудування України» у форматі онлайн. Співробітники кафедри будівництва та студенти прийняли активну участь у представленні та обговоренні доповідей на актуальні теми у сфері надійності конструктивних елементів будівель та споруд в аграрному секторі, інноваційних технологій згідно із програмою конференції. Також були представлена доповідь д.т.н., проф. кафедри будівництва Яковенка І.А. на тему історії та становлення факультету конструювання та дизайну, структури лабораторій кафедри будівництва і особливості забезпечення навчального процесу магістрів. 

Колектив кафедри будівництва висловлює подяку всім учасникам конференції і бажає подальших успіхів у науковій та навчальній діяльності.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook