Розширене засідання ректорату

28 вересня 2021, 8:30
Корпус № 3, ауд. 309

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

28 вересня о 830, ауд. 309, корпус № 3

  1. Про стан підготовки університету до опалювального сезону. Доповідають: проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, головний механік Виштак Петро Михайлович, Нагорний Володимир Петрович, Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК.
  2. Про хід осінньо-польових робіт в НДГ. Доповідає начальник відділу організаційної діяльності НДГ, Боярської ЛДС та навчально-виробничої практики Грунтковський Микола Сергійович.
  3. Про усунення порушень вимог законодавства у сфері охорони праці та промислової безпеки, які були виявлено під час перевірки ГУ Держпраці у Київській області у липні 2021 р. Доповідають: головний інженер Самсонюк Олег Петрович та в.о. начальника відділу охорони праці Клевако Володимир Вікторович.
  4. Про набір слухачів на консультаційно-підготовчі курси 2021-2022 н.р. Доповідають: заступник начальника відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи Багацька Оксана Михайлівна, директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Лакида Петро Іванович, директор ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження Каплун Віктор Володимирович.
  5. Про хід робіт на будівництві спортивного комплексу. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.
  6. Про план заходів на жовтень 2021 р. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  7. Різне.
     

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook