Плануємо успішний навчальний рік з французьким акцентом

23 вересня 2021 року

    Що таке успіх? Які його складові? Впевнена, що подібні питання особливо хвилюють молодь. І у кожного з нас буде своє розуміння поняття «успіх» та шляхи його досягнення.


   Для мене, як студентки, професійний успіх є насамперед результатом поєднання якісних знань та набуттям практичного досвіду з мого фаху. Мені пощастило навчатись в одному з кращих університетів України – в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на економічному факультеті і отримувати сучасну навчальну базу для моєї майбутньої кар’єри. І особливо важливою складовою нашої університетської освіти є багато можливостей для реалізації міжнародних активностей, зокрема участь у міжнародних програмах Erasmus +.

 


   

      У квітні 2021 р. ННЦ міжнародної діяльності НУБіП України разом з представницею французького університету JUNIA ISA Lille п. В. Ваннепайн провели онлайн презентацію студентам нашого університету щодо міжнародної програми навчання у JUNIA ISA. І я одразу вирішила спробувати свої сили. Підготовка документів вимагала певних зусиль, часу та відповідальності. Наступний етап – пройти співбесіду з представниками французького університету на англійській мові. Але найскладнішим виявилося очікування результатів відбору претендентів на програму обміну, з неймовірним хвилюванням перевіряла кожне повідомлення на електронну пошту.


    Коли я отримала довгоочікуваний лист із запрошенням на навчання, я відчула себе щасливою… і мабуть успішною! Переконана, що всі наші мрії здійснюються, якщо докласти до цього всі зусилля. І ще особливо приємно, що французький досвід я буду здобувати зі своєю колегою, студенткою економічного факультету Лось Веронікою, яка також виграла цей грант. Отож, зараз на передодні старту нового навчального року, ми активно плануємо наш графік роботи у нашому та французькому університеті для реалізації нових успішних навчальних і наукових проектів!


Дорошок Юлія,
студентка 4 курсу економічного факультету спеціальності «Облік і оподаткування»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook