Музей історії НУБіП України - нові відкриття та історія Альма-Матер очима першокурсників

21 вересня 2021 року

 

     16 вересня 2021р. студенти першого курсу 3 і 1 груп спеціальності "Маркетинг" разом з кураторами Бабічевою Оленою Іванівною та Нагорною Оленою Вікторівною відвідали музей НУБІП України.
     "Історія нашого університету не тільки захоплює, але й змушує задуматись про те наскільки він великий, у всіх сенсах цього слова. Для нас, першокурсників, це важливий захід, який змушує ще більше захоплюватись університетом, хоча, я думаю, кожен із нас і так ним захоплюється тому що, обрав його серед десятків інших" – наголошує студент 3 групи Михайло Іщук.
     Свою історію НУБІП розпочинає в далекому 1898 році від сільськогосподарського відділення у КПІ, що потім об’єднався з лісним факультету Інституту сільського господарства і лісівництва, а також Київський ветеринарний факультетом КПІ. У кожного факультету в музеї є свій стенд з коротко викладеними найважливішими віхами історії. Викликав повагу стенд про винаходи та патенти нашого університету, цікавою була розповідь про відомих випускників НУБІП України та окремий експонат - статуя нігерійського Бога з червоного дерева, яку привіз для музею вдячний випускник університету Азіак Стівен.

      Та найбільше мене вразила розповідь про те, як після війни студенти навчалися і після занять відбудовували корпуси університету. Я вважаю, це справді заслуговує на повагу.
 
      Думаю, з часом ми дізнаємось ще більше про наш університет і самі долучимось до написання його славетної історії.
Міша Іщук,
студент першого курсу 3 групи спеціальності «Маркетинг»
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook