День працівника лісу

19 вересня 2021 року
Боярський ФК НУБіП України

    Ліс - ось справжній, живий скарб нашої землі. Зайве нагадувати значення, яке відіграє лісове господарство для економіки держави, як і чинник величезного позитивного природного і екологічного впливу на навколишнє середовище. Ліс - це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично всіх.

    Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету.

   День працівників лісу, це професійне свято відзначають не тільки фахівці лісового господарства, лісової охорони, лісозаготівельних, целюлозно-паперових, деревообробних підприємств, але і всі ті, хто з любов'ю і повагою ставиться до лісу.

    Це свято всіх людей, хто з чистими думками приходить до лісу і допомагає йому. Людей працьовитих, мудрих, справжніх фахівців, які працюють самовіддано, знаючи істинну ціну лісу й істинну ціну своєї праці.

    Не варто забувати, що турбота та збереження цього природного національного скарбу наш спільний обов’язок, а не тільки професійний обов’язок працівників лісового господарства. Кожна людина повинна почуватися лісівником, кожна повинна посадити «своє дерево», і, бажано, не одне; і всі ми є відповідальними за примноження та збереження лісових насаджень.

     У професійне свято працівників лісу циклова комісія технічних дисциплін приєднується до привітань на адресу всіх, хто небайдужий до проблем лісового господарства, хто своєю працею і турботою сприяє його збереженню та примноженню, хто просто любить, береже і рятує ліс.

 

Циклова комісія технічних дисциплін 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook