ДСНС співпрацює з освітніми закладами!

15 вересня 2021 року

     15 вересня 2021 року на базі ВСП «Немішаївський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» проведено показове об’єктове тренування з питань цивільного захисту, щодо дій у надзвичайних ситуаціях та при виникненні пожеж з учасниками навчально-виховного процесу в рамках проведення «Дня цивільного захисту».

      З метою набуття належного досвіду залучено керівників закладів освіти Київської області. На заході наш коледж представляли Кропивко Сергій, директор коледжу та Кравцова Аліна, інженер з охорони праці та цивільного захисту.

    Було відпрацьовано дії працівників та здобувачів освіти в умовах виникнення пожежі в навчальному корпусі, а також при умовному розлитті ртуті в приміщеннні іншого навчального корпусу. Відбулась практична демонстрація можливостей аварійно-технічної та рятувальної ланки, доведено порядок використання та практичне застосування первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників), ознайомлено учасників навчально – виховного процесу зі спеціальною технікою....

     Відзначено висока організація показових тренувань, всім учасникам виставлено "відмінно".

     Незабаром керівники закладів освіти Київської області застосують набутий досвіт у своїх навчальних закладах! 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook