Навчальна практика з дисципліни "Вступ до спеціальності" 206 Садово-паркове господарство

14 вересня 2021 року
Ботанічний сад НУБіП України

     14 вересня 2021 року в рамках навчальної практики зі «Вступу до спеціальності» здобувачі освіти другого курсу Боярського фахового коледжу НУБіП України спеціальності 206 Садово-паркове господарство під керівництвом викладача Соловей Д.С. відвідали ботанічний сад НУБіП України. Навчальна практика «Вступ до спеціальності» націлена сформувати базове уявлення щодо обраної професії та особливостей підготовки фахівців освітньо-професійного рівня фаховий молодший бакалавр. Знайомство з історією та структурою ботанічного саду НУБіП України, його видовим та сортовим асортиментом рослин стало цікавою початковою сходинкою у спеціальність. Екскурсію садом провела доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Марія Шевчук.

    Під час прогулянки здобувачі освіти мали змогу насолодитись чудовою атмосферою аутентичної природи, яку так якісно та цілісно підтримують працівники саду. Влаштовані еко-класи для проведення занять та велика кількість різноманітних скульптур дуже органічно вписані в насадження та підтримують науково-пізнавальну направленість території.

     Ботанічний сад НУБіП України складається з 6 наукових лабораторій: дендрології та лісової селекції, плодово-овочевих культур, квітникарства, екології рослин, зоології, зеленого будівництва. Загальна кількість видів, різновидів, гібридів, культиварів та форм, які зростають на території становить 1499 таксономічних одиниці. Здобувачі освіти у супроводі Марії Шевчук пройшли цікавим маршрутом, включаючи екологічну стежку, ознайомились з найбільш цінними рослинами в колекції, після чого мали змогу задавати цікаві питання та отримали змістовні відповіді.

    Після екскурсії Марія Шевчук дала цінні поради здобувачам освіти щодо навчання та розповіла про перспективи вступу до НУБіП України після отримання диплому в коледжі.

       Ми вдячні колективу кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції за багаторічну співпрацю та виділений час!


Дар’я Соловей - к. с-г. н., викладач 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook