Екскурсія в музей анатомії НУБіП України

17 вересня 2021 року

        Студенти 2 курсу 2 групи юридичного факультету разом зі своїм наставником Шовкун Юлією Вікторівною, 8 вересня 2021 року, відвідали природничий музей у складі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Фундатор та активний розбудовник музею - професор Олег Петрович Мельник, провів студентам  чудову екскурсію та розповів всі тонкощі анатомічної будови природніх організмів.  

На сьогоднішній день в музеї зібрано понад 1,5 тисячі анатомічних експонатів, які представляють фауну всіх континентів. Першим експонатом тут став череп антилопі кані. Також є скелет носорога під ім’ям Джоні, який колись мешкав в Київському зоопарку, та його дружини. Не менш вагомим є експонат вовка, який знімався в рекламах для українського телебачення.

Під час екскурсії нам розповіли та показали внутрішні органи тварин: язик тигра, серце коня. Самим цікавим був мозок  людини та череп часів Княгині Ольги.

Перебуваючи в приміщенні кафедри та музею, студенти неабияк були вражені  оздобленням та оригінальними малюнками природи, численними колекційними зразками тварин та  портретами визначних анатомів.

Висловлюємо вдячність завідувачу кафедри  анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, д.в.н., професору Мельнику Олегу Петровичу за сприяння у відвідуванні музею анатомії та чудову і змістовну екскурсію.

Студентка 2 курсу 2 групи
Юридичного факультету
Жарікова Анна
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook