Урочиста посвята першокурсників в студенти

1 вересня 2021 року

    01 вересня в актовій залі коледжу відбулася урочиста церемонія Посвяти першокурсників у студенти Бобровицького фахового коледжу імені О.Майнової НУБіП України.
З словами привітання та важливими настановами звернувся до першокурсників в.о. директора Віктор Кудряченко. Радість свята розділили поважні гості – перший заступник Бобровицької міської ради Данішевський Володимир Миколайович та доцент кафедри менеджменту імені проф. Й.С. Завадського факультету аграрного менеджменту НУБіП України Харченко Ганна Анатоліївна.
Особливий і святковий настрій створила церемонія зустрічі Нового навчального року з посвятою в студенти, збагаченням Дерева Знань стрічками з побажаннями, клятвою першокурсників та врученням ключа знань.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Юлія Петренко зі словами вдячності звернулася до батьків студентів та наголосила на спільних цілях і зусиллях до досягнення фахових висот. З вірою в успіх всіх першокурсників і кожного окремо запросила до коледжської родини, вручила символічну залікову книжку та студентський квиток.
З батьківськими настановами, особливим трепетом душі і за доброю українською традицією благословила студентів Світлана Ткаченко.
Особливою родзинкою свята стали концертні номери у виконанні викладача Ольги Хуртепи, студентів Олександри Добробоженко, Іллі та Марини Ярем.
Усім першокурсникам бажаємо успішної студентської долі насиченого і пізнавального життя, здоров’я на довгі роки, очного навчального року та Божого благословіння!

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook