Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології виборов бронзу на 5-му ювілейному фестивалі «Аграрна Республіка НУБіП»

15 вересня 2021 року
   
    Вже стало традицією – на початку осені проводити студентську аграрну державу. Місце зустрічі змінити не можна, цьогорічна ювілейна студентська Аграрна Республіка НУБіП - 2021 знову проводилася на території Боярської лісової дослідної станції у с. Дзвінкове за сприяння ректора університету академіка Національної академії педагогічних наук України Станіслава Ніколаєнко.
   Драйвова атмосфера: 16 команд, 128 учасників, 15 міністрів, 10 організаторів і 4 незабутні дні… Закони, Конституція, міністерства, функціонали, суди – все ніби у справжній державі.    
    Варто відзначити, що кожна команда учасників, гідно представила свій факультет/ННІ. Але особливо відзначилася команда з факультету конструювання та дизайну, яка стала переможцем цьогорічного ювілейного фестивалю. Запекла боротьба, напруга на спортмайданчику та засіданнях і ось – почесне золото. Друге місце посіла команда факультету харчових технологій. Ну і почесну бронзу Фестивалю забрала команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології.
 
   Окрасою Республіки став захід під назвою «Міс і Містер Республіка», на який завітали почесні гості: директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку – Геннадій Миколайович Ржевський, завідувач кафедри культурології – Ірина Зиновіївна Майданюк, а також викладач кафедри культурології, очільник народного театру «Березіль» – Наталія Тітенко. Ніжні та чуттєві образи учасниць та елегантні костюми учасників, зробили вечір максимально атмосферним та незабутнім.  
    Ну а родзинкою вечора стала пісня у виконанні президента Республіки 2021 – Костенка Ярослава.
 
    Першою красунею Республіки 2021 стала студентка факультету харчових технологій – Хоменко Анастасія, містером Республіка 2021 – студент агробіологічного факультету – Куценко Олександр.
 
 
 
 
 

   Світ рухається цифровою стежкою, не стала винятком і фестиваль Фестиваль Республіка НУБіП 2021. Особливостю цьогорічної Республіки став її цифровий формат: тепер щоб дізнатися результати того чи іншого конкурсу, подивитися склад команди учасників, відео з виступів або республіканські архіви, достатньо просканувати QR-код.
 
 

   Переможці оголошені, нагороди завойовано, пісні проспівано, конкурси завершено. В останній день фестивалю республіканці відпочивали біля річки, співали пісні та куштували смачну польову кашу.
    По завершенню змагань також було визначено наступного президента Республіки. Ним став чинний міністр економіки, студент економічного факультету – Шутенко Роман.
    І ось у Дзвінковому знову тихо. Стіни лісової дослідної станції знову чекають своїх республіканців. І можете не сумніватися, ще неодноразово тут писатимуться закони, оголошуватимуться укази, і лунатиме гасло: «Нехай живе студентська Аграрна Республіка НУБіП!»
 
 

Когут Марина,
генеральний секретар
студентської Республіки НУБіП

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook