Написання магістерських робіт у центрі уваги колективу кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

9 вересня 2021 року

 7 вересня 2021 року в онлайн-режимі пройшла зустріч викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського з магістрами випускного курсу з питань навчання в останньому семестрі та завершення написання магістерських робіт.

На початку зустрічі мова йшла про ознайомлення студентів заочної форми навчання з графіком навчального процесу, було уточнено деякі завдання по дисциплінах, викладачі по яких змінилися. Так студенти познайомились з доцентом кафедри Оксаною Гавриш, яка читатиме одну з дисциплін. Також Оксана Миколаївна у статусі наукового керівника долучиться до підготовки магістерських робіт кількох випускників.
 
 
Доцент кафедри Олександр Новак, демонструючи графік навчального процесу, звернув увагу присутніх на стислі терміни для завершення всіх поставлених завдань. З урахуванням часу, необхідного для здійснення перевірки студентських робіт на плагіат, подати завершену роботу на кафедру необхідно до кінця жовтня.
 
 
Підводячи підсумки зустрічі, завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська наголосила на необхідності активізації спільної роботи здобувачів та їх наукових керівників. Професор Балановська Т.І. довела до відома студентів та викладачів зростаючі вимоги щодо недопущення недобросовісних дій стосовно запозичень та маніпуляцій в тексті магістерської роботи.
 
 

     Інші викладачі також долучились до обговорення та відповіли на питання студентів. Взаєморозуміння між учасниками навчального процесу особливо важливе на «фінішній прямій» шляху до омріяних дипломів магістра з менеджменту.

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С.Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook