Традиційна посвята першокурсників у студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

7 вересня 2021 року

      Кожного року за доброю традицією, яку започаткували студенти старших курсів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, відбулась посвята першокурсників. Студентський актив влаштував для новачків справжню магію та провели цікавий традиційний квест.

     Для першого курсу це був один з найважливіших днів в цьому житті, адже вони отримали студентські квитки, залікові книжки – і, нарешті, стали повноцінними студентами славетного Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Незмінним елементом посвяти на факультеті було читання присяги, в якій писалося про обов’язки студента перед нашим славетним університетом.  Також присутні мали змогу почути важливу інформацію стосовно навчання, прослухали розповіді, що стосувалися історії та досягнень рідного факультету, університету.

    Старші курси завжди дружньо приймають «першачків» в сім’ю факультету. І цей рік не став винятком, тому усім влаштували цікавий та захоплюючий квест, в якому студенти 1 курсу проявили свою згуртованість, кмітливість, витримку. Квест, в свою чергу, не був простим, адже на кожній локації були свої перешкоди. Після того як всі учасники дібралися до кінцевого пункту призначення, їх вже чекали старшокурсники, які радісно вітали всіх з перемогою.

    У студентів 1 курсу з’явилося багато нових знайомих та товаришів серед «старшачків», які готові підставити своє плече у разі незгод. Всі були задоволені, веселі та сповнені позитивними емоціями, адже наша університетська родина поповнюється новими талантами.

 

Бажаємо нашим першокурсникам успіхів у навчанні та світлого майбутнього.

У добру путь за знаннями !!!

Ангеліна Кулачок,
студентка 2 курсу, 1 групи
Тетяна Розбицька,
асистент кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook