Основні завдання на вересень: як пройшла нарада з планування діяльності ректорату

7 вересня 2021, 14:00
     Сьогодні пройшла нарада з планування діяльності ректорату на вересень за участі деканів факультетів і директорів ННІ та керівників служб і підрозділів.

     Відкриваючи її роботу, ректор Станіслав Ніколаєнко звернувся до очільників факультетів і ННІ: беріть на себе відповідальність, почувайтеся господарями у сфері, вам довіреній. Не випускайте з-під контролю навчальний процес, виховну роботу, умови проживання у гуртожитках, пропаганду здорового способу життя.

     Він також звернув увагу на акредитаційні моменти, перескладання ЄВІ кандидатами у магістратуру, певне заспокоєння у колективі ситуації із захворюванням на коронавірус. І це тоді, коли в Києві та регіонах ситуація загострюється. Тож необхідно і надалі забезпечувати дотримання необхідних санітарно-профілактичних засобів захисту.
     Плани заходів служб, що належать до компетенції проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку – відділу аспірантури, ННЦ виховної роботи та соціального розвитку, студентського містечка, кафедри фізичного виховання, Музею НУБіП – озвучив Сергій Кваша.

     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик наголосив на змінах у тривалості перерв між парами першої зміни та щотижневому моніторингу відвідування навчальних занять студентами денної форми навчання, термінах роботи експертних комісій НАЗЯВО за рядом магістерських освітніх програм.

  

  

     Присутні декани та директори отримали завдання щодо контролю за складанням вступниками до магістратури ЄВІ з іноземної мови під час спеціально організованої сесії, яка відбудеться 11 вересня 2021 року. Незабаром усіх магістрів 1-го року навчання очікує процедура обрання вибіркових дисциплін засобами навчально-інформаційного порталу Elearn.
     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував увагу на ситуації з освоєнням коштів, виділених на виконання науково-дослідних робіт у 2021 р., відмітив значний прогрес у збільшенні надходжень до спеціального фонду (зокрема на економічному факультеті, у ННІ лісового і садово-паркового господарства та ННІ неперервної освіти і туризму), підготовці проєктів для участі у конкурсах (наразі вже підготовлено 48 із запланованих 60). Він нагадав: у вересні дедлайн по конкурсу спільних науково-дослідних українсько-турецьких проєктах. А у другій половині вересня очікуємо старт двох конкурсів-проєктів Національного фонду досліджень України; конкурсів МОН з відбору проєктів фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок та проєктiв наукових робiт, науково-технiчних (експериментальних) розробок молодих учених – на 2022 р.

  

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук спинився на стані надходження коштів за проживання у гуртожитках, роботі планово-фінансового відділу, відділу соціальної роботи, інформаційно-обчислювального центру, редакційно-видавничого відділу, служби закладів харчування та відділу внутрішнього аудиту.

  

     Т.в.о. проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Олег Самсонюк коротко інформував про продовження ремонтних робіт у гуртожитках, підтримання у належному стані Алеї слави, необхідність обстеження всіх 26 теплопунктів тощо.

  

  

     Принагідно декани і директори мали змогу звернутися до того чи іншого проректора з питань, що потребують прискореного виконання.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook