Зустрічаємо студентів спеціальності «Соціальна робота» у гуртожитках НУБіП України

22 серпня 2021 року

Успішне проведення вступної кампанії-2021 зобов’язує підготувати належні умови для проживання студентів у гуртожитках. Однією із суттєвих переваг нашого навчального закладу є те, що усі іногородні студенти, які потребують гуртожитку, 100% ним забезпечуються. У цьому році кафедра соціальної роботи та реабілітації приймає до своїх лав чисельне поповнення на денну форму навчання за спеціальністю «Соціальна робота»: 85 першокурсників на бакалаврську освітню програму і 18 – на магістерську. Із них 74 першокурсники потребують поселення у гуртожиток.

Завдяки об’єднанню зусиль  ректорату університету, деканату гуманітарно-педагогічного факультету, науково-педагогічним працівникам та співробітникам кафедри соціальної роботи та реабілітації, а також нашому студентському активу, усі першокурсники поселені у відремонтовані кімнати 2 та 8 гуртожитку. Важливо, що при поселенні було враховано побажання студентів щодо проживання разом в одній кімнаті за інтересами або регіоном проживання.

Першокурсники відчули суттєву підтримку та допомогу не тільки під час підготовки, а й у дні поселення куратора Олени Борисівни Варави та усього колективу кафедри соціальної роботи та реабілітації. Українське народне прислів'я гласить: «Як постелиш так і виспишся». Отож, бажаємо нашим першокурсникам щоби студентські гуртожитки НУБіП стали затишною і комфортною домівкою.

 
Прес-служба кафедри соціальної роботи та реабілітації

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook