Для студентів ОП "Адміністративний менеджмент" розпочався курс гостьових лекцій д-ра Тараса Гагалюка, ІАМО (Німеччина)

6 вересня 2021 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

Відповідно до наказу ректора Ніколаєнка С.М. від 28.08.2021 №883, факультетом аграрного менеджменту 6-9 вересня 2021 року для викладання гостьових лекцій для студентів-магістрів ОП «Адміністративний менеджмент» запрошено наукового співробітника Лейбніц-Інституту аграрного розвитку в Центральній та Східній Європі, члена Європейської асоціації аграрних економістів, д-ра наук Тараса Гагалюка (ІАМО, м.Галлє, Німеччина).

Метою курсу є вивчення стратегічного менеджменту, інструментів планування та концепцій для прийняття рішень в умовах невизначеності, суперечливих цілей та довгострокових наслідків. Теоретичний блок буде супроводжуватись кейсами та завданнями, враховуючи в тому числі і специфіку аграрного бізнесу.

Дана тематика є органічною частиною широкого шестикредитного курсу «Бізнес-менеджмент»

Понеділок розпочався з розгляду питань, що присвячені особливостям функціонування агрохолдингів не тільки в Україні, а і в Аргентині, Бразилії, Казахстані та ін.країнах,  глобальні тренди у користуванні земельними наділами та юридичними особливостями, що їх регулюють. Також під час першої зустрічі було розглянуто великий теоретичний блок із застосуванням кейсових прикладів щодо теорії організації фірми, стратегічного мислення, планування та прийняття рішень.

  

Значний блок було присвячено питанням стратегії диференціації та аналізу бар'єрів на ринку.

7-8.09.2021 гостьові лекці продовжаться.

Олена Ковтун,

гарант ОП "Адміністративний менеджмент"

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook