Мудрість - це сила!

6 вересня 2021 року

Для першокурсників семестр починається з урочистої посвяти у студенти та ознайомлення з університетом. Особливу увагу приділяємо походу до філії бібліотеки. З перших днів навчання студенти отримують доступ до всіх інформаційних ресурсів, які може запропонувати бібліотека університету.

Успішна організація навчально-виховного процесу залежить від багатьох чинників, зокрема, від роботи бібліотеки навчального закладу, яка має стати сьогодні основною ланкою в забезпеченні інформацією, як студентів, так і викладачів. Адже саме тут студенти можуть знайти всі потрібні та важливі джерела для написання своїх творчих робіт та для виконання завдань по навчанню. Працівники бібліотеки завжди раді бачити студентів і завжди готові їм допомоги.

Організація роботи бібліотеки на сучасному рівні – оснащення комп’ютерами, доступ до інтернету, програмне забезпечення для ведення електронного каталогу та організація для студентів і викладачів умов для роботи з інформацією – перетворюють її на сучасний інформаційний заклад.

Нажаль в теперішньому часі, молодь не дуже цікавлять книги, адже вони звикли всю потрібну інформацію знаходити в мережі Інтернет. Але викладачі університету та працівники бібліотеки доводять своїм студентам, що книгу можна та потрібну любити. Беручи книгу в свої руки ми вже відчуваємо її потужність мудрості, а почавши читати ми самі стаємо мудрішими.

 

Єлизавета Кривобок, куратор групи КН-21004бск 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook