ПОСВЯТА ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ АГРАРНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ

2 вересня 2021 року
1 вересня – урочиста й хвилююча подія для першокурсників, адже це їхній перший крок в доросле життя, і саме ця перша сходинка відкриває для них світлу дорогу до нових знань, успішної кар’єри та незалежного майбутнього.
 
 
За традицією, 1 вересня в стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України проходить посвята першокурсників у студенти. До даного заходу долучилися й студенти спеціальності «Менеджмент» з науково-педагогічними працівниками кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського.
 
 
 
Традиційно посвята розпочалася з вітального слова декана факультету аграрного менеджменту – Остапчука Анатолія Дмитровича. Також до привітального слова долучився заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Березовський Володимир Іванович та представники адміністрації університету – проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Ржевський Геннадій Миколайович, завідувач кафедри військової підготовки Єсаулов Анатолій Олексійович та завідувачі кафедр факультету аграрного менеджменту. Виступаючі побажали студентам успіхів у всіх починаннях, підкоренні нових вершин, досягненні цілей, втіленні ідей, отриманні нових знань, відкритті великих просторів можливостей і бажань, яскравих та незабутніх студентських років.
  
 
 
Під час свята першокурсники урочисто зачитали «Присягу першокурсника», обіцяючи виконувати і дотримуватися правил та принципів, які будуть формувати їх світогляд, професійну та академічну етику, ставлення до життя, а також відбулося урочисте вручення студентських квитків.
 
 
Свято закінчилося запальною танцювальною піснею, веселими фото та цікавими екскурсіями по території університету.
 
Оксана Гавриш,

доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook