Відгук на відкриту лекцію доцента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Якушко Катерини Григорівни

3 вересня 2021 року

02.09.2021 р. доц. Березовою Л.В., ст. викл. Поліщук А.В., ас. Борсук О.В. і ас. Вознюк Т. М.  було відвідано лекцію із іноземної мови за професійним спрямуванням для студентів I курсу спеціальності «Агрономія» на тему «Agricultural Products and Processes», що була проведена канд.  пед. н., доцентом кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Катериною Григорівною Якушко.

Лекційне заняття, насамперед, було покликане закріпити знання майбутніми агрономами іншомовних лексичних одиниць щодо с/г процесів та основної рослинницької продукції, полегшити адаптацію до входження в іншомовне середовище, насамперед, через розвиток практичних навичок вирішення гумористичних розмовних ситуацій та використання наочності в ігровій формі у різних режимах активності.

Студенти розподілили ролі: судді, який оцінював найактивніших учасників, фотографа, який відзначав  виконані пункти плану та коментував відповіді одногрупників,  поціновувачів укладання ребусів та прислів’їв, гравців гри «Крокодил», акторів  сценок «Візит до лікаря після с/г праці» та «На ринку с/г продукції».

Аудиторія та дошка були поділено  на зони виконання певного пункту плану відкритого заняття.

Паралельно з ігровими формами першокурсники команд «Фрукти», «Овочі», «Зернові», «Кормові»,  «Ягоди» та «Гриби, трави, горіхи»  представили доповіді про  поширеність, особливості та  перспективи  вирощування певного виду  рослинницької продукції, поділилися власними враженнями про участь у с/г роботах, оформивши висловлювання англійською мовою, стали слухачами відповідного аудіоматеріалу, виконували також і вправи  з підручника зарубіжного автора.

 


Відкрита лекція проведена у сприятливій психологічній атмосфері, відповідала всім регламентованим науковим та методичним вимогам, мала високу інформаційну цінність та професійну спрямованість. Дидактичну мету заняття досягнуто.

Людмила Березова,

Анжеліна Поліщук,

Тетяна Вознюк,

Олена Борсук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook