Серпнева педрада - педагогічний старт нового навчального року

30 серпня 2021 року

 30 серпня 2021 року відбулось серпневе засідання педагогічної ради ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О.Майнової НУБіП України».

На розгляд було винесено питання про підсумки діяльності педагогічного колективу в 2020-2021 навчальному році та завдання на 2021-2022 навчальний рік.

 

На педагогічній раді були присутні завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського, професор, кандидат економічних наук Балановська Тетяна Іванівна та Новак Олександр Володимирович, доцент кафедри менеджменту, кандидат економічних наук.

З вітальним словом і побажаннями до Дня знань звернулась Тетяна Балановська.

 

В. о. директора Кудряченко В. В. розпочав засідання педагогічної ради, привітав колектив з початком нового навчального року, передав вітальні слова і побажання ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка. Вручив зав. господарством Висовень Н. С. диплом заслуженого працівника НУБіП України. Подяки ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової НУБіП України» отримали Якобчук О. А., Побережна Л. С., Кібалко В. О., Макуха Л. А. та Семена Н. В.

 

 

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Петренко Ю.В. підвела підсумки навчальної та методичної роботи педагогічного колективу в 2020-2021 навчальному році, сконцентрувала увагу на концептуальних основах діяльності в 2021-2022 навчальному році та звернула увагу, що досягнень є чимало, зокрема підвищились результати складання зовнішнього незалежного оцінювання, використання новітніх технологій в освітньому процесі викладачами коледжу, активна участь педагогічних працівників в майстер-класах, семінарах, вебінарах, тренінгах, курсах підвищення кваліфікації з метою саморозвитку та для покращення якісної підготовки фахівців. В обговорені доповіді Петренко Ю. В. взяли участь голови циклових комісій: Баранчук В.С., Суліменко Н.М., Мовчун Л.О., Кучерявенко О.П. які відзвітувались про роботу своїх комісій.

 

 

 

Відповідальний секретар приймальної комісії коледжу Коник А.А. доповіла про результати проведеної вступної кампанії на денну та заочну форму навчання в цьому році, її особливості та недоліки.

Матвієнко А.І. доповів про вступну кампанію до Міжкафедральної навчальної лабораторії НУБіП України. Також Соловей О.Ю. проаналізувала результати профорієнтаційної роботи, проблеми які виникли в ході роботи та завдання по активізації нових методів профорієнтаційної роботи.

 

В. о директора Кудряченко В. В. завершив засідання педагогічної ради, побажав міцного здоров’я та успіхів в педагогічній справі.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook