Cвято 1 вересня: довгоочікувані студенські квитки отримали студенти другої групи спеціальності «Міжнародні відносини»

1 вересня 2021 року

Свято 1 вересня, завжди залишається в пам’яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятаються роки навчання у ВНЗ. Але все ж 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

 

 

 

Наші першокурсники сьогодні офіційно склали присягу студента НУБіП України та поповнили лаври студентів одного з найкращих факультетів нашого університету. Активну участь в урочистих заходах з нагоди Дня Знань прийняли студенти 1 курсу, 2 групи спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

 

 

Після урочистостей наші першокурсники покрокували на пари, але тут їх чекав сюрприз декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька разом із завідувачами випускових кафедр філософії та міжнародної комунікації Валентиною Культенко і кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Василем Стрільцем, а також доцентами кафедри філософії та міжнародної комунікації Тетяною Кичкирук, Іриною Матвієнко та Олександр Харчук прийшли вручити їм студентські квитки.

То ж шановні наші студенти! Щиро вітаємо Вас з початком нового навчального року! Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Усім, хто в цей день прийшов до нашого університету здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів. Успіхів Вам у навчанні.

Ірина Матвієнко,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації,
куратор групи МВ-21002б

 

  

  

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook