Першокурсники факультету харчових технологій урочисто прийняли присягу

2 вересня 2021 року

   

    В перший день осені на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась урочиста та хвилююча подія – Посвята студентів-першокурсників!

     Свято розпочалось з урочистого заслуховування Держаного Гімну України. Декан факультету Лариса Баль-Прилипко привітала студентів з початком навчання, побажала успіхів в навчанні та студентському житті.

    Привітальне слово до свята Знань від імені Ректорату проголосив проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, який привітав усіх присутніх зі святом знань і побажав успіхів у навчанні.

      Викладачі факультету привітали першокурсників з важливим днем у їхньому житті: «Ви приступаєте до навчання у доволі цікавий час, коли перед вами відкриті всі двері, коли у світі розвивається академічна мобільність. Під час здобування фаху технолога-харчовика в НУБіП України на факультеті харчових технологій ви матимете можливість проходити практику на підприємствах Європи і навчатися в університетах за кордоном. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб ваш час перебування в університеті був не тільки часом інтенсивного навчання, а й щоб ви мали цікаве і насичене студентське життя. У нас діють наукові гуртки, де можна вдосконалюватися в обраній спеціалізації і спробувати свої сили в науці. Ви будете мати можливість брати участь у спортивних секціях, культурно-масових заходах, волонтерській діяльності».

     У цю пам’ятну годину вступу до великої сім’ї студентства нашої незалежної України студенти 1 курсу урочисто склали присягу. Після чого відбулося урочисте вручення студентських квитків.

       З цієї дати для кожного з них розпочався відлік днів, місяців, років для здійснення мрії – стати кваліфікованим спеціалістом з вибраного фаху, досягти успіху на професійній ниві і стати багатогранною особистістю.

 

Бажаємо всім першокурсникам успішного навчання, цікавого студентства і самореалізації!

Хай квітують мрії неодмінно!

Впевнено і стрімко, мов проспект.

Гомінке студентство України –

Це бадьорий дух і інтелект!

Оксана Штонда, Олена Очколяс

куратори 1 курсу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook