Перший день студентського життя магістрів першого року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

26 серпня 2021 року

 25 серпня 2021 року згідно із затвердженим графіком освітнього процесу в НУБіП України для магістрів першого року навчання розпочався 2021-2022 навчальний рік. Як викладачів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, так і магістрів освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» радує той факт, що навчання розпочинається в очному форматі, що дає можливість краще познайомитися і більш ґрунтовно підійти до вивчення дисциплін. Це дуже важливо, тому що більшість цьогорічних першокурсників – випускники різних спеціальностей не тільки нашого університету, а й інших навчальних закладів.

   Перший день виявився насиченим подіями і розпочався із зустрічі магістрів з професорсько-викладацьким складом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. В ході спілкування завідувач кафедри, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Лідія Василівна звернула увагу студентів на особливості організації освітнього процесу у 2021-2022 навчальному році, зупинившись на основних моментах навчання в магістратурі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Також Лідія Василівна висловила впевненість у тому, що обраний кожним студентом крок з навчання саме на нашій спеціальності – це крок до вдалого розвитку професійних здібностей та кар’єрного і фінансового зростання!

   Далі магістри безпосередньо приступили до навчання, яке розпочалось із знайомства з такими дисциплінами, як «Міжнародні програми і гранти», «Інвестиційний менеджмент» та «Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності». В ході занять викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту розкрили сутність основних понять по кожному предмету та окреслили перелік завдань, залучивши студентів до жвавого спілкування.

   Після пар у магістрів відбулась зустріч з наставником, під час якої було вирішено багато організаційних питань, а саме: вибір старости та заступника старости групи, питання поселення у гуртожиток тощо. Не оминуло увагою і питання дотримання протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2021-2022 навчальному році. На останок і магістри, і наставник відмітили, що перший день пройшов насичено та продуктивно, всі були трошечки зморені, але задоволені результатом.

Тож, побажаємо нашим магістрам успіхів та задоволення від навчання!

 

Анна Дергач,
наставник магістрів УІДтаМП 1 р.н.
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook