Перша зустріч з куратором: настанови та питання

26 серпня 2021 року

 

       У період державних свят першокурсники спеціальності «Маркетинг» активно починають адаптовуватися до студенського життя.
    Крім поселення студентів до гуртожитків НУБіП України, студенти 1 курсу 1 та 3 груп мали онлайн зустріч з наставниками доцентами Бабічевою Оленою Іванівною та Нагорною Оленою Вікторівною.

     Під час зустрічі наставниками було доведено до студентів інформацію стосовно графіка навчального процесу, планових  термінів очного та дистаційного навчання у I навчальному семестрі у 2021-2022 навчального року, розклад занять на період 25 серпня - 18 вересня, наголошено про план культурно-масових заходів для першокурсників, а саме 27 серпня – школа Першокурсника та 1 вересня – традиційна посвята в студенти НУБіП України. Актуальним питання першої зустрічі було поселення до студентських гуртожитків, яке триває протягом 21-24 серпня.
     Наставниками академічних груп також налогошено про дотримання санітарно-епідеміологічних норм перебуваючи на території навчальних корпусів та студентського містечка НУБіП України, своєчасність та обов’язковість відвідування занять, особливо в перші дні навчання. Наставниками надано відповіді на питання студентів-першокурсників.
     На зустрічі розглянуто й інші важливі питання життєдіяльності студентів-першокурсників.
 
Щиро вітаємо студентів зі вступом до найкращого  університету  в Україні та обранням найпопулярнішої спеціальності! Бажаємо плідного та цікавого навчання, яскравого студентського життя та реалізації всіх задумів!!!
 
Олена Нагорна та Олена Бабічева
наставники академічних груп 1 курсу
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook