Відбулась робоча зустріч декана факультету ветеринарної медицини з наставниками академічних груп

19 серпня 2021, 16:53

19 серпня відбулась робоча нарада декана факультету ветеринарної медицини з призначеними наставниками академічних груп першого курсу. Микола Цвіліховський познайомив присутніх з наказом про призначення 11 наукового-педагогічних працівників наставниками груп та зазначив про велику відповідальність кожного з них перед ввіреними їм студентами. Зустріч студентів зі своїми наставниками, що відбудеться 25 серпня в стінах факультету, має пройти у дружній та святковій атмосфері, щоб кожний студент відчув опіку над собою. Загалом декан зазначив, що 60 НПП факультету є наставниками академічних груп.


Заступник декана Сергій Деркач ознайомив наставників з усіма організаційно-виховними заходами, які будуть здійснюватися в період очного навчання для студентів 1 курсу. Він детально зупинився на зустрічі студентів 25 серпня, а також ознайомив їх з програмою урочистостей з нагоди посвяти у студенти. Сергій Степанович також довів до наставників графік ознайомлення студентів з електронними ресурсами бібліотеки, отримання паперових та електронних підручників та проведення занять з «Інформаційної культури». Розповів про пізнавальний маршрут університету, за яким наставники будуть організовувати екскурсії в період з 30 серпня до 20 вересня, з подальшим звітуванням на офіційній сторінці факультету та кафедр. Окремим питанням зупинився на поселенні студентів у гуртожиток та облаштуванні їх побуту, де наставник групи має відіграти важливу роль.


Заступник декана Василь Данілов зупинився на особливостях навчального процесу під час очного навчання та розкладі занять. Він попросив кожного наставника з розумінням поставитись до кожного першокурсника та допомогти їм зорієнтуватись з розкладом та аудиторіями.
Методист Марія Ситнік розповіла про особливості постановки студентів (хлопців) на військовий облік та порядок ведення журналу обліку академічної групи.

Юрій Жук, Сергій Деркач

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook