НАГОРОДИ ЗНАЙШЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ

9 серпня 2021 року

НАГОРОДИ ЗНАЙШЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ

   Мистецька студія «Голосіївська палітра» і гурток «Декоративна флористика» - колективи різнопланові і багатожанрові. Перемоги на Всеукраїнських фестивалях і конкурсах у номінаціях «Фотомистецтво», «Декоративно-вжиткове мистецтво» і багато інших неодноразово були представлені на нашій сторінці. Але цього разу вид конкурсу став новим і для учасників, і для керівника студій – доцента кафедри культурології Ярини Пузиренко.

   На запрошення кафедри маркетингу факультету бізнесу і права Білоруської сільськогосподарської академії учасники студії - першокурсники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Анастасія Скуба, Валентина Шкорбот та Єлизавета Троян взяли участь у 3-му міжнародному молодіжному конкурсі реклами «GOLDEN WHEATS» («Золотий колос»), який був проведений для розвитку творчих здібностей студентів, отримання і розвитку навичок створення готових продуктів реклами і PR, накопичення практичного досвіду роботи у сфері маркетингових комунікацій.

  Зовнішня реклама, друкована реклама, інтернет-реклама, презентації можна було подати у номінації ««Моя альма-матер», «Моя професія і спеціальність», «Моя сім'я», «Маю право», «Профілактика наркоманії, алкоголізму, ігроманії», «Захист навколишнього середовища», «Енерго - і ресурсозберігання», «Проти корупції», «Дорогою добрих справ», «Безпека життя», «Реклама товару (підприємства)».

   Довго дівчата та їх керівник чекали результатів, майже два місяці мовчали організатори і журі… Та тим радіснішою стала мить, коли наприкінці минулого тижня нагороди знайшли своїх героїв – і Анастасія, і Валентина, і Єлизавета отримали дипломи першого ступеня у номінації «Захист навколишнього середовища».

   А ми сподіваємося, що перемоги студії цьогоріч приведуть її до захисту звання «Народна аматорська». Чекаємо цього!

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook