Тетяна Жовнер: «Мій шанс – це спеціальність «Міжнародні відносини»!»

5 серпня 2021 року

 – Розкажіть декілька слів про себе:

 

– Я, Жовнер Тетяна Олександрівна, закінчила Комунальний навчальний заклад «Червонозабійницька загальноосвітня школа I-III ступенів» Криворізького району Дніпропетровської області. Вважаю себе людиною з активною життєвою позицією. Відкрита, різностороння, комунікабельна, енергійна, творча особистість з великими планами на майбутнє.

 – Таню, звідки дізналася про НУБіП, а саме про гуманітарно-педагогічний факультет?

 

– З метою прийняття рішення щодо свого майбутнього досліджувала сайти ЗВО України. Інформаційний сайт НУБіП України приємно вразив обраним ним європейським вектором якості освіти, максимальною наочністю, міжнародною співпрацею, дуже широким спектром спеціальностей із потужною освітньо-науковою іматеріально-технічною базою. Дуже сподобалося вигідне та зручне розташування, поруч прекрасний ботанічний сад і чисте повітря. Також останнім переконливим аргументом стали численні схвальні відгуки про університет в соціальних мережах.
   Цікавою інформацією, особисто для мене, були новини про студентське життя на сайті гуманітарно-педагогічного факультету. Велика кількість гуртків та художня самодіяльність, а також практика студентів у межах України та за кордоном. Переглядаючи сайт та новини факультету відчувається індивідуальний підхід до потреб кожного студента.

 

 – Чому обрала спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»?

 

– Мені цікаві такі галузі, як політика та міжнародна справа, дипломатичні місії та відносини між країнами. Моя майбутня професія поєднує не лише знання та досвід відносин між країнами, а й глобальні проблеми політики і дипломатію.

 

– Чим захоплюєшся в житті?

 

– Я вивчаю іноземні мови: англійську та німецьку. А також, не уявляю свого життя без волейболу. Вже 7 років професійно граю у волейбол, маю велику кількість нагород.

 

– Твої очікування від навчання у НУБіП України?

 

– З нетерпінням очікую на студентські роки. Впевнена, що в стінах університету я зможу не лише отримати гарну освіту, але й самовдосконалюватися, розвиватися як особистість і жити яскравим та цікавим життям. А в майбутньому, стати висококваліфікованим, затребуваним фахівцем у обраній сфері.         Гадаю, що: «Майбутнє – це сучасність. Сучасність – це НУБіП!».

Розмову вела:
Тетяна Кичкирук,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook