Онлайн зустріч з учасниками додаткової сесії ЄВІ

3 серпня 2021 року

Напередодні завершення терміну реєстрації на додаткову сесію зі складання ЄВІ вступниками в магістратуру в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження пройшла онлайн зустріч дирекції з абітурієнтами та кураторами цьогорічних випускових груп ОС «Бакалавр». На порядку денному – роз’яснення умов вступу на ОС «Магістр», особливостей проходження реєстрації тощо.
До зустрічі долучились понад 30 вступників, а також завідувачі кафедр та НПП інституту, представники приймальної комісії.
Директор ННІ Віктор Каплун відкрив нараду і детально окреслив процедуру проведення додаткової сесії ЄВІ та фахового вступного випробування, наголосив на додаткових можливостях щодо вступу на місця державного замовлення. Саме для такої категорії вступників МОН України оприлюднило свій лист від 02 серпня 2021 р.

Численні запитання вступників Оксани Пшеничної, Юрія Денежа, Мар’яни Баленко, Іллі Булатова і ін. стосувались процедури зарахування на додаткові бюджетні місця, проходження підготовчих курсів для складання ЄВІ, термінів подовженої вступної кампанії, організації освітнього процесу в 2021-2022 навчальному році.

Варто зазначити, що реєстрація на додаткову сесію здачі ЄВІ триватиме до 18 год 05 серпня 2021 року.
Побажаємо нашим вступникам не гаяти час і в повній мірі скористатися можливістю вступити на омріяну спеціальність!


Семен Волошин,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook