Враження студентів англомовної групи факультету аграрного менеджменту від першого року навчання

29 липня 2021 року

    Для першокурсників факультету аграрного менеджменту промайнув рік навчання, і вони вже встигли відчути ритм студентського життя.  Ми вирішили поспілкуватися з українськими та іноземними студентами англомовної групи спеціальності «Менеджмент». У розмові студенти розповіли, чому обрали саме цю спеціальність та чому саме в НУБіП України, а також поділилися враженнями про своє студентське життя протягом першого навчального року.


   

   Студентка Іванна Кузуб: «Маючи лідерські якості, я завжди мріяла стати керівником, прагнула отримати унікальну можливість для кар‘єрного зростання.  Це стало головним критерієм у виборі моєї майбутньої професії. Саме факультет аграрного менеджменту НУБіП України відкрив мені можливість у майбутньому продовжити справу династії. Я одразу обрала наш факультет першим пріоритетом та впевнено йшла до поставленої мети. Під час навчання у групі з викладання фахових дисциплін англійською мовою, мені відкрилась можливість удосконалення мовної підготовки. У нашій багатонаціональній групі, в якій я вивчаю менеджмент, разом зі студентами з Конго, Алжиру, Ірану, Бангладеш та Гвінеї, я отримала змогу живого спілкування з представниками інших країн світу англійською мовою. Вже у найближчому майбутньому я збираюсь скористатися можливістю одночасного навчання в Україні та за кордоном за програмою подвійних дипломів. Одним словом, я дуже хочу стати спеціалістом світового рівня і докладаю до цього всіх зусиль».

   Студентка Марія Даценко: «Оскільки мені подобається вивчення математичних наук, для мене найцікавішими стали такі предмети як вища математика, мікроекономіка, макроекономіка, фінанси підприємства та статистика. Я вважаю, що це найголовніші предмети, адже нам як майбутнім менеджерам потрібно набувати фінансової грамотності. Нас навчають справжні фахівці своєї справи, кожен з яких має власний підхід до студентів задля нашого ефективного навчання. Також хочу зазначити, що я навчаюсь в англомовній групі. Рівень володіння викладачів англійською вражає, дізналася дуже багато нового із професійної лексики. Загалом, я дуже задоволена, що навчаюся саме на цьому факультеті та в англомовній групі, і для мене це дуже гарна можливість удосконалювати свої навички та ставати ближчою до омріяної професії».


    До інтерв’ю також долучились іноземні студенти, які обрали факультет аграрного менеджменту в НУБіП України для здобуття вищої освіти.
   Студентка Шада Раджабу Жеансі (Демократична Республіка Конго): «Я приїхала навчатися до України з Демократичної Республіки Конго. Моя країна знаходиться в центрі Африки і є другою за величиною на континенті. Маю сказати, що Конго - це країна з величезним аграрним потенціалом. Знаючи про моє велике бажання працювати в майбутньому в аграрному секторі Конго, приймати безпосередню участь у його розвитку, моя родина підтримала моє бажання вивчати менеджмент в одному з найкращих аграрних університетів Європи – Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Тут, на факультеті аграрного менеджменту, я почала реалізовувати свої плани через набуття знань з управління сільським господарством. Мене приємно вразило, що викладання є адаптованим під кожного студента, зокрема, студента-іноземця, а викладачі є професіоналами і повністю можуть допомогти зрозуміти лекційний та практичний матеріал. Вони можуть пояснити все доступно, незалежно від рівня знань студента. Зустрічі та заходи, які організовуються адміністрацією, завжди перетворюються на цікаву дискусію студентів та викладачів, де думка кожного є важливою і враховується. Отже, якщо ви з Азії, Африки чи інші країн і прагнете навчатись в столиці України Києві, більше не потрібно шукати інших варіантів. Факультет аграрного менеджменту НУБіП - ваш вибір, ласкаво просимо!»


    Кадрі Абделлах (Алжир): «Цей рік мого навчання в НУБіП був просто чудовим, я відчував турботу і небайдужість від викладачів, адміністрації факультету та університету. Я був членом збірної футбольної команди факультету аграрного менеджменту і приймав участь у змаганнях на Кубок Ректора та за першість гуртожитківз міні-футболу, а також в естафеті «Голосіївське кільце». Потрібно сказати, що граючи в збірній факультету, я став частиною справжньої дружньої команди, і завдяки непереможному командному духу, який панує в команді нашого факультету, ми знову отримали титул переможців і бажаний кубок. Я переконаний, що тепер ми з українськими друзями будемо з гідністю нести наш статус Чемпіонів до наступної перемоги»

Ми дякуємо нашим першокурсникам, а тепер уже – другокурсникам – за цікаву розмову. Бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та спорті, а також позитивних вражень від студентського життя.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
Богдана Оліфіренко,
секретар деканату

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook