Вітаємо з ювілеєм доктора сільськогосподарських наук, професора кафедри технологій виробництва молока та м‘яса Василя Івановича Костенка!

26 липня 2021, 1:36
м. Київ

 

26 липня 1946 р. народився КОСТЕНКО ВАСИЛЬ ІВАНОВИЧ.

Сьогодні йому виповнюється 75 років.

 

Більшу частину свого трудового життя Василь Іванович пропрацював на нашій кафедрі, готуючи фахівців з виробництва молока та яловичини. Василь Іванович визнаний фахівець із скотарства, а завдяки своїй працелюбності, принциповості та професійності заслужив глибоку повагу серед колег в університеті, науковців і практиків. Багато поколінь студентів із вдячністю згадують часи, коли Василь  Іванович проводив у них заняття. В його доробку цілий ряд підручників, посібників, монографій, статей, які використовують не лише студенти в університеті, а й переглядають випускники під час практичної діяльності  на виробництві.

Василь Іванович і сьогодні працює над підготовкою висококласних фахівців для тваринництва, він продовжує викладати, пише навчально-методичну літературу, готує аспірантів і докторантів, займається науковою роботою і консультує працівників сільськогосподарських підприємств.

 


 

Шановний Василь Іванович!

 

Колектив кафедри технологій виробництва молока та м'яса вітає Вас із 75-річчям! Насамперед хочеться побажати Вам міцного козацького здоров’я, молодечого запалу, міцності духу і наснаги для здійснення всього задуманого на довгі-довгі роки. Також зичимо Вам особистого щастя, родинного затишку і благополуччя!


 

 

 

Колектив кафедри технологій

 виробництва молока та м‘яса

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook