Продовжуємо цикл інтерв'ю з абітурієнтами. Сьогодні з нами Юлія Безобчук!

20 липня 2021 року

Безобчук Юлія родом з Бучі, закінчила ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» за спеціальністю «Облік і оподаткування». Має мрію продовжити навчання в НУБіП на гуманітарно-педагогічному факультеті за обраною для себе спеціальністю.

 

– Звідки дізналася про НУБіП?


Я закінчила Ірпінський фаховий коледж. Про НУБіП неодноразово чула від викладачів коледжу та випускників, які продовжили навчання в університеті, відвідувала дні відкритих дверей в online-форматі. Також мала нагоду відвідати виставу студентського театру НУБіП України «Березіль» «Мільйон у шлюбному кошику», від якої отримала чудові враження. Прогулялася територією університету та побувала в деяких корпусах. Все дуже естетично оформлене, довкола чистота та порядок.

 

– Що стало вирішальним у виборі професії?


– Педагог не тільки дає знання, але й залишається порадником, психологом та другом, котрий вислухає та допоможе. Багато випускників Національного університету біоресурсів і природокористування України не задумуючись обирають саме педагогічну кар’єру.

 

– Твої захоплення?


– Захоплення вкрай різноманітні. Але найбільше подобається займатись вокалом. Я була постійним учасником художньої самодіяльності коледжу та брала участь у різноманітних мистецьких конкурсах та фестивалях.

 

– Про що мрієш?


– Мрію, щоб мої близькі були здорові та щасливі. Навчаючись в університеті, хочу здобуту якісну освіту.

Інтерв’ю провела студентка ІІ курсу
спеціальності «Професійна освіта»
Анастасія Яцентюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook