Охріменко Ярослав: про навчання в магістратурі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» очима студентів

21 липня 2021 року

 Під час вступної кампанії та виборі студентами магістерської програми для свого подальшого навчання ми поспілкувались з нашим студентом магістратури, який торік так само визначив для себе своє майбутнє, обравши освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» факультету аграрного менеджменту Ярославом Охріменко.

 

- Ярославе, своє навчання на бакалавраті ти здійснював на іншій спеціальності. Що вплинуло на тебе при обранні саме нашої освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» для навчання на магістратурі?

- Мені одразу сподобалася ця спеціальність, так як я зрозумів, що я зможу набратися певного багажу знань з приводу розробки та впровадження проектів на ринок, те, як правильно їх подавати та які підводні камені можуть виникнути при розробленні чогось подібного.

- Ти раніше навчався в іншому університеті, скажи, будь ласка, що відрізняє наш університет?

- На мою думку, особливістю є подача матеріалу, а якщо більш конкретно, то це повне роз'яснення інформації з приводу курсу, інформативний та зручний сайт, де можна знайти усе потрібне.

- Що найбільш подобається при навчанні?

- Подобається відповідальне ставлення викладачів до надання всіх потрібних нам знань і безпосередньо організація самого навчання, великий обсяг практичних прикладів, які нам наводяться та можливість поспілкуватись із практиками бізнесу.

- Протягом цього року у нас в університеті було змішане навчання, якщо того дозволяла епідситуація, або дистанційне. Чи подобається як організоване навчання під час карантину?

- Так, це є ще одним з позитивних моментів навчання в даному університеті: при карантині вдалося не втратити аніскільки темпу навчання, навіть в деяких сферах його покращити, так як часу для цього достатньо, а також з використанням навчального порталу Еlearn ще й просто.

- Як, на твою думку, ти зможеш застосувати отримані знання в своїй майбутній професії?

- Я впевнений, що зможу застосувати надані мені знання у аграрних та не тільки компаніях, так як розробки проектів (стартапів) будуть дуже важливими у найближчий час. Я би навіть сказав, що ця спеціальність наразі є актуальною та на часі. (прим. автора - Варто відмітити, що Ярослав посів 2-ге місце у Всеукраїнському конкурсі студентських проектів зі своїм проектом соціального підприємства Freedom).

- Вже пройшов рік як ти навчаєшся у нас. Що найбільше тобі сподобалось за цей перший рік твого навчання у нашій магістратурі на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»?

- З перших днів активно почалася робота аби не витрачати зайвого часу. Заняття проходять в інтерактивній формі, що допомагає швидше засвоїти матеріал та наздогнати те, що не вивчали раніше. Як викладачі, так і студенти дуже чуйні та дбайливі. Я задоволений своїм вибором та впевнений, що на мене чекає успішне професійне майбутнє!

І хочу запросити молодь, випускників – бакалаврів, всіх, хто бажає опанувати сучасну професію та отримати не більш сучасні та потрібні знання – приходьте до нас, на факультет аграрного менеджменту, кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту і навчайтесь разом з нами на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

Бесіду провела: професор кафедри
Дєліні Марина

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook