Мантурова Марія – вважає, що знання краще здобувати системно, в одному із кращих вишів України – НУБіП України на факультеті харчових технологій

16 липня 2021 року

     

     – Доброго дня, Маріє! Розкажіть про себе. 

– В лютому цього року я успішно здобула кваліфікацію бакалавра у Національному університеті харчових технологій (НУХТ) за спеціальністю Харчові технології, це моя друга вища освіта. Вже більше ніж два роки я працюю у компанії «Інтегра», що є частиною холдингу «Алма Веко, Фуд». Працюю я на посаді технолога відділу контрлю якості та інновацій, а також буваю задіяна і в інших проєктах холдингу. Одним із таких проєктів для мене був "GreenGo" - безпрецедентний стартап із виробництва альтернативного м'яса на рослинній основі. У ході роботи над цим проєктом я стикнулася із такими задачами, які потребують постійного самовдосконалення. Я вважаю, що здатність до саморозвитку і самонавчання - це, звісно, чудова риса характеру, але, чесно кажучи знання краще здобувати системно. По цій причині я вирішила продовжувати своє навчання в магістратурі.

 

     

     – Чому Ви вирішили вступати в магістратуру в НУБіП? 

  

– У ході роботи над проектами компанії “GreenGo ми тісно співпрацювали із командою факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, я декілька разів відвідувала лабораторії факультету.  Мене вразило те натхнення, з яким співробітники факультету виконують свою роботу. З якою любов’ю облаштовані приміщення лабораторій, оформлений музейЯ відразу перейнялася цією атмосферою, відчула себе впевнено і готовою до нових наукових відкриттів.  Остаточне рішення я прийняла після семінару на тему: «Сенсорний аналіз харчових продуктів», шо відбувся на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК другого липня цього року.

 

     – Чому Ви вибрали саме нутриціологію?

  

– Працюючи із веганською продукцією, я усвідомила що те, що ми робимо має бути не лише красиве і смачне, але й корисне. Виключаючи із свого раціону мясо ми повинні слідкувати за всім набором мікро- та макронутрієнтів. Мене зацікавило, яким чином ми можемо збагатити веганську продукцію корисними речовинами.

  

 – Маріє, бажаю успішного проходження вступної кампанії і чекаємо Вас на навчання в магістратурі НУБіП України!  

Розмову вела

 декан факультету, професор

Лариса Баль-Прилипко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook